Current Affairs Quiz 11 June 2022 New

Welcome to the Current Affairs Section of Wapinfo. If you are preparing for Government Job, Privet Job Exams, then it is very important for you to read the Daily Current Affairs. By reading daily current affairs, your knowledge will be strong, as well as you will be able to crack the exam as well. You can get Daily Current Affairs Quiz from the paragraph given below.

Current Affairs Quiz 11 June 2022 New

Current Affairs Quiz 11 June 2022 New

Current Affairs Quiz 11 June 2022 New

Q1. Algeria has suspended a two-decades-old friendship treaty with which nation?
Ans:- Spain
Q2. Who has been appointed as the new chairman of the International Aluminium Institute?
Ans:- Satish Pai
Q3. Who has participated in the “Khaan Quest 2022” exercise in Mongolia?
Ans:- Indian Army

Q4. What is the theme of World Oceans Day 2022?
Ans:- Revitalisation: Collective Action for the Ocean
Q5. What is the age limit for officers to be eligible for the post of CDS?
Ans:- 62
Q6. When will Presidential Polls be held?
Ans:- July 21

Q7. Who has taken charge as the new MD of SBI?
Ans:- Alok Kumar Choudhary
Q8. Which state CM Launches ‘Beach Vigil App’ for Holistic Management of beaches
Ans:- Goa

Q9. Forbes Real Time Billionaires List: who’s topped as India’s richest men
Ans:- Mukesh Ambani
Q10. Shreyas G Hosur became 1st Indian railway officer to complete gruelling
‘Ironman’ Triathlon, this event held at which country
Ans:- Germany

“Plant your dreams and watch them grow each day!”

― Nancy B. Urbach

Thanks For Reading…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *